Thu. Dec 5th, 2019

Host your Website

Read and learn

FatCow Web Hosting $1.00/mo* Trust your web hosting to the #1 web host provider, GoDaddy!

Kali linux – Alap terminál parancsok | 1. rész

1 min readSziasztok!
Ebben a most induló sorozatban a Kali linux nevű penetration testingre használt operációs rendszerbe ássuk bele magunkat, valószínűleg jó sok rész fel fog kerülni később.
Az első videó egyszerű, alap terminál parancsokat mutat be. Emellett láthattok pár hasznos és egyszerű trükköt, illetve egy felszínes működési hátteret is próbáltam mondani, de tényleg csak nagyon felszínesen, hiszen így is hosszú lett a videó.

Megérkezett a második rész!!!!!
2. rész: https://youtu.be/P6LUBOQ2Bu8

Reméljük tetszett a videó, ha igen kérlek nyomjatok egy likeot, ha szeretnétek több ilyet, akkor iratkozzatok fel és írjátok le nyugodtan kommentbe a véleményeteket / a Kali linuxon belül mire lennétek kíváncsiak, miről szeretnétek még videót.

17 thoughts on “Kali linux – Alap terminál parancsok | 1. rész

 1. Szia! Még érdekelne a Kali linuxon az is, hogy ha valakinek a routerét akarod megkeresni, vagy feltörni, ahhoz mit kell tenni? És azon keresztül való behatolás a gépbe… honnan tudom megkapni az ÍP címét? Ez is szolgáltató függő?

 2. gigabyte GA7-VAX tipusu alaplaphoz honnan szerezzek drivert ha a világon nem találok kali drivert ehhez
  van valami standrad driver kalihoz amivel minden mukodni fog?

 3. Sziasztok!
  Taro vagyok, és mivel látom hogy ez a legnépszerűbb videó úgy, érzem muszáj lesz mostmár írnom. Úgy tűnik sajnos, hogy a közeljövőben nem lesz időm több kalis videót csinálni, DE ez a közeljövő kb. június végéig tart, onnantól heti 2-t megpróbálok majd feldobni!
  Úgyhogy addig tartsatok ki pls:)
  És bocsi a késésért

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.