Fri. Dec 6th, 2019

Host your Website

Read and learn

FatCow Web Hosting $1.00/mo* Trust your web hosting to the #1 web host provider, GoDaddy!

Shtatëzania ( Java 0 – 9 ) – me përkthim në gjuhën shqipe

1 min readProjekti “Prenatali ne Kuti”, hartuar dhe Implementuar nga Znj. Suela Spaho – Infermiere dhe Tereza Anderson – Infermiere

Vërejtje : Video është përkthyer dhe shqipëruar nga Znj. Suela Spaho, e cila edhe ka të drejtën autoriale për videon. Në grupin “Midwife Day”, kjo video postohet me miratimin e Znj. S. Spaho dhe Znj. T. Anderson dhe ka për qëllim edukimin e Mamive, Infermiereve, Punëtorëve Shëndetësorë, e po ashtu edhe të nënave, grave dhe vajzave të reja. Ne i jemi mirënjohës dhe falenderues për bashkëpunimin !

Projekti në fjale u mundësua prej donatorëve dhe Korpusit të Paqes – Vazhdimësinë e ka prej financimit të Fondacionit “Mother and Child” SUOGJ Tiranë dhe Drejtoria e Spitalit Fier.

5 thoughts on “Shtatëzania ( Java 0 – 9 ) – me përkthim në gjuhën shqipe

Comments are closed.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.